Meteen naar de inhoud
Home » Dé leukste kleding trends voor de winter 2022!

Dé leukste kleding trends voor de winter 2022!

Iedereen kent het wel, het wordt kouder en de winterkleding wordt weer uit kast getrokken, maar het past niet helemaal meer bij je stijl of de mode van dat jaar. In deze blog bespreken we een aantal trends voor de winter 2022. Deze trends zien we heel erg terug in de nieuwe collectie in de winkel. Ben jij benieuwd naar wat de kleuren, kledingtrends en stijl van dit najaar zijn? Lees dan verder!

De populairste modekleuren voor de winter
Elk seizoen heeft zijn eigen modieuze kleuren en dit veranderd elk jaar weer. We zetten hier een aantal kleuren op een rijtje die heel populair zullen zijn tijdens de winter van 2022. Twee kleuren die we heel erg zien terugkomen in de nieuwe collectie zijn groen en crème. Deze kleuren zie je bij alle soorten kledingstukken bij zowel de heren- als de damesmode. Dit zijn volgens ons de kleuren die deze winter het meest naar voren zullen komen. Een andere kleur die ook altijd goed is, is blauw. De blauwe kleur is ook grootschalig in ons assortiment te vinden en is een kleur die al jarenlang populair is en overal bij past.

Overshirt Wolff Jeans
Overshirt


Wat moet ik aan deze winter?
Nu bekend is welke kleuren populair zijn, kunnen we gaan kijken naar de leukste kleding trends. Het eerste kledingstuk dat heel populair is, is een dik overshirt. Dit kledingstuk zien we terug in zowel de heren- als de damesmode en is zoals de naam al zegt perfect om te dragen over bijvoorbeeld een trui of shirt. Op de foto kan je een product zien uit onze winkel. Een andere trend zijn truien met een print achter- of voorop de trui, dit kan geborduurd, maar ook gedrukt zijn. Bij ons in de winkel is dit te zien op een aantal truien. Verder zijn bij de broeken de pantalons en de cargo broeken heel populair. Dit soort broeken zien we in veel soorten kleuren en dragen heel comfortabel.  

De stijl voor de koude dagen
Dan zijn we aangekomen bij de populaire kledingstijlen van de winter 2022. In de mode zien we vooral twee stijlen naar voren komen. De nette stijl en ‘’laagjes over laagjes’’, maar eerst ets over de nette stijl. Zoals we al hebben gezegd, zijn de pantalons populair. Dit kan ook een onderdeel van een nette outfit zijn, met bijvoorbeeld daarop een blouse. In de nieuwe collectie zien we duidelijk een nette stijl naar voren komen. Daarnaast zal ‘’laagjes over laagjes’’ deze winter ook populair zijn. Er wordt nu al veel gecombineerd met laagjes kleding over elkaar, dit zal in de winter alleen maar meer worden. Wat je veel ziet is bijvoorbeeld een bodywarmer over een trui of een jasje over een trui, hierin zijn heel veel combinaties mogelijk waardoor het ook zo populair is. Dus, ben jij nu klaar voor de winter?

Laagjes over laagjes Wolff Jeans
Laagjes over laagjes

Ben je benieuwd geworden naar de collectie in de winkel? Bekijk dan onze Instagram of Facebook pagina, ga naar de merken-pagina op de website of kom naar de winkel!