Meteen naar de inhoud
Home » Inspiratie voor de leukste kerstoutfits in 2022

Inspiratie voor de leukste kerstoutfits in 2022

Een feestelijke dag, verdient een mooie outfit! Het uitkiezen van kerstkleding is elk jaar weer een leuk moment. Wij geven een aantal ideeën en voorbeelden zodat jij inspiratie opdoet voor jouw perfecte kerstoutfit!

Een blouse doet het altijd goed 
Een blouse is een kledingstuk dat door zowel dames als heren gedragen kan worden, op verschillende manieren. Er zijn een aantal manieren hoe een blouse gedragen kan worden. Je kunt een blouse namelijk dragen zonder er iets overheen te dragen. Dit is heel casual en makkelijk. Daarnaast kan je ervoor kiezen om er een laagje overheen te dragen. Dit kan bijvoorbeeld door een blouse onder een pullover of de blouse te combineren met een colbert. Dit is allebei heel stijlvol en chique. 

Broeken: Strak of juist wat losser
Een trend die we zien in de mode is het dragen van pantalons of cargo broeken. Een nette pantalon of cargo kan goed gecombineerd worden met de bovengenoemde stijlen met een blouse. Ook is de pantalon een goede optie voor de dames. Daarnaast kan een jeans ook altijd goed combineert worden. 

Een damespak zie je steeds meer
In de mode zien we steeds meer damespakken voorbijkomen. Een passende colbert/blazer en pantalon zijn heel modieus en makkelijk. Perfect als je een keer iets ander wilt dan bijvoorbeeld een jurk. 

Accessoires maken je outfit af
Bij je outfit zijn accessoires natuurlijk niet te vergeten. Wat namelijk heel leuk kan zijn bij je outfit is een riem. Het kan heel mooi zijn om een riem te dragen die dezelfde kleur heeft als de schoenen die je aandoet bij je outfit. Dit zorgt voor een mooie verhouding van kleur in je outfit. 

Heb je inspiratie gekregen voor jouw kerstoutfit? Bekijk ons aanbod of bezoek onze Instagram of Facebook-pagina.

Wolff Jeans wenst jou veel plezier met het uitzoeken van de perfecte kerstkleding en alvast een hele fijne kerst!